OriGinCPH vinder med sit allerførste produkt – Aronia Dry Gin – en international sølvmedalje i ginnens hjemland Storbritannien! Vurderingen fra dommerne er ”Excellent Quality!

IWSC konkurrencen er verdens mest prestigefyldte konkurrence inden for feltet, og OriGinCPH valgte derfor at stille op til netop denne konkurrence, da det samtidig er den, hvor de bedste konkurrenter og kvalitetsprodukter er.

”Vi ville gerne måles mod de bedste, og se hvor langt vi kunne nå, og at modtage en sølvmedalje er jo helt vildt!!”, siger Co-founder og Master Distiller Martin Nygaard. ”Tænk at en 100% økologisk gin kan opnå så flot en placering!”

Aronia Dry Gin er udviklet i tråd med The Nordic Kitchen Manifesto, og er således et 100% økologisk, højkvalitetsprodukt. Vi har blandt andet udviklet vores helt egen produktionsmetode (kold destillation), som fastholder de unikke smagsnoter i Aronia Dry Gin ekstra godt. Der er 18 smagsgivere i en Aronia Dry Gin, alle økologiske. Ginnen fremstilles i ultra små batches på OriGinCPH’s eget, helt nye, mikrodestilleri i Måløv.

”Det er virkelig skønt at få international anerkendelse og bekræftelse af, at vi med vores gin og vores koncept er på rette vej”, siger Co-founder og Master Distiller Carsten Zoega Vikke. ”Således vil vi nu forsøge at gå mere internationalt i vore salgsbestræbelser ligesom vi vil arbejde videre med flere andre produktvarianter af vores gin. Og så har vi nogle helt andre produkttyper på tegnebrættet, også inden for smags- og duftverdenen.

Categories: News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *